0
Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd

Over ons

Carfloors

Carfloors is een bedrijf die gespecialiseerd is in het produceren van pasvorm automatten. We hebben meer dan 3000 verschillende modellen in ons assortiment zodat we zeker weten dat we voor elk merk en model auto de juiste matten hebben. Carfloors is een groeiend en gezond bedrijf, en we streven er dan
ook naar om onze klanten altijd tevreden te houden.

Eigen productie, uit eigen fabriek
Elke auto mat die wij versturen word volledig geproduceerd in ons eigen fabriek. Dit betekend dat wij alles in eigen hand hebben en hierdoor ook onze producten voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Top kwaliteit
Bij Carfloors staat kwaliteit hoog, en daarom zijn wij er ook zeker van dat onze matten minstens gelijk zijn aan de originele matten of beter. Elke mat is pasvorm tot op de millimeter, zodat we voor elke merk en model auto de juiste matten hebben.

Eigen wens
Bij carfloors kunt u uw matten set helemaal zelf samenstellen. We hebben meerdere kwaliteiten en kleuren waar u uit kunt kiezen. Ook kiest u zelf de kleur bandering, en kunt u kiezen of u een hakstuk wilt.

#
#

Onze beloftes

Klant bepaald: Bij carfloors stelt u geheel uw eigen matten set samen, wij zorgen voor kwaliteit en service.

Eerlijke prijzen: wij streven ernaar een realistische prijs te hanteren die vele malen lager ligt dan het originele. Dit kunnen wij zo aanbieden omdat wij de gehele productie in eigen handen hebben.

Garantie: Wij zijn ervan overtuigd dat onze matten beter zijn als het originele, daarom bieden wij ook garantie aan.

Betrouwbare en snelle bezorging: Bij Carfloors willen we elke set matten binnen een aantal werkdagen afgeleverd hebben bij de klant.

Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd
iDeal
iDeal
iDeal

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0