0
Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd

Mitsubishi Automatten

Mitsubishi automatten gezocht? Bij Carfloors hebben we automatten van het merk Mitsubishi op voorraad. Bestel vandaag nog en wij leveren uw nieuwe automatten binnen 1 tot 2 werkdagen. Originele pasvorm!

  • Al jarenlang dé specialist in automatten
  • Beter dan het origineel
  • Complete set inclusief bevestigingssysteem
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
  • Gratis thuis geleverd (geen verzendkosten)
Carfloors automatten

Over Mitsubishi

Het is een verhaal dat begint in het verre oosten, waar het Japanse automerk Mitsubishi haar eerste wortels begon te schieten. Maar deze wortels groeiden snel en sterk. Mitsubishi maakte snel een naam die synoniem stond voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het enorme Mitsubishi-concern, dat ook schepen, vliegtuigen en ruimtevaartuigen bouwt, is de thuishaven van dit automerk dat in de jaren 50 en 60 internationaal succes boekte met haar personenauto’s. Het was echter pas in 1962, met de komst van de Mitsubishi Colt, dat het merk echt doorbrak. Deze eerste auto in een modelreeks die decennialang wereldwijd populair zou blijven, was een ware sensatie.

Toen Mitsubishi in de vroege jaren 70 naar Nederland kwam, was het al snel een gevestigde naam. De Colt, Lancer en Galant waren populaire modellen die niet alleen indruk maakten met hun degelijkheid en betrouwbaarheid, maar ook met hun rijke standaarduitrusting. Het was een tijd waarin de Japanse automerken de Europese markt stormenderhand veroverden en Mitsubishi was daarbij een belangrijke speler.

Mitsubishi automatten

Bij Carfloors gaat het niet om zomaar een ritje maken in uw vierwieler. Nee, bij ons draait het om meer dan dat. Het gaat om uw persoonlijke stijl, uw karakter en uw unieke flair. Om die reden bieden wij bij Carfloors automatten aan die perfect afgestemd zijn op uw Mitsubishi. Met ongeëvenaarde toewijding en uiterste precisie, vervaardigen wij deze automatten om uw interieur te beschermen en te laten stralen.

Maar dat is niet alles. Bij ons vindt u een gevarieerde collectie van stoffen en kleuren waaruit u uw unieke set automatten kunt samenstellen. Van diepe, donkere tinten tot aan heldere, uitgesproken kleuren en alles daartussenin. Bij Carfloors hebben we het allemaal, zodat uw Mitsubishi een onmiskenbaar statement is van uw persoonlijke stijl.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken hard om te voldoen aan de hoogste eisen en normen en zijn vastberaden om u de allerbeste ervaring te bieden. Onze klantenservice is dan ook uitmuntend, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe automatten.

Dus, koester uw Mitsubishi en bescherm hem tegen slijtage en vuil, terwijl u tegelijkertijd uw eigenzinnige kant laat zien met de onberispelijke automatten van Carfloors. Want bij ons draait het niet alleen om vervoer, maar om de manier waarop u uzelf uitdrukt.

Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd
iDeal
iDeal
iDeal

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0