0
Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd

Automat kopen

Al jaren de specialist in automatten!
Kies uw merk en model auto en vind direct een set automatten in originele pasvorm. Zo gemakkelijk is het om een automat te kopen op Carfloors.nl. Met meer dan 3000 modellen in het assortiment hebben we voor iedere auto de juiste automat. We hebben de productie geheel in eigen hand. De kwaliteit is minstens zo goed als de originele matten en de prijs is vele malen lager. Vandaag voor 14u een automat kopen = morgen in huis. Uw mattenset wordt bovendien gratis geleverd.

Alleen deze maand: 10% korting op alle automatten + gratis geurhanger.

Automat kopen

Al jaren de specialist in automatten!

De juiste pasvorm voor iedere auto

We zien om ons heen vaak universele automatten in de aanbieding. Naar onze mening is het echter belangrijk om een automat te kopen die precies de juiste pasvorm heeft. Dat draagt bij aan de veiligheid en ziet er bovendien strak uit. Daarom maken we automatten op maat voor iedere auto, inclusief bevestigingssysteem. Hiermee bedoelen we echt ieder model en elke uitvoering van ieder automerk op de Nederlandse markt. Omdat we de productie in eigen hand hebben, kunnen we de prijzen laag en de kwaliteit hoog houden. Zo kunt u online voordelig uw automat kopen.

Voordelige automat kopen

Heeft u al gekeken naar originele automatten? Vergelijk de prijs daarvan maar eens met de prijzen in onze webshop. Carfloors.nl is dé plek om voordelig een automat te kopen. Bovendien bepaalt u zelf hoe voordelig uw bestelling wordt, want we hebben voor iedere auto verschillende uitvoeringen, diverse opties en kleuren om uit te kiezen. Voor een paar tientjes heeft u al een set automatten in originele pasvorm.

Automat kopen: zo werkt het

Het behoeft eigenlijk geen uitleg: een blik op onze homepage en u ziet meteen hoe een automat kopen werkt. In het dropdownmenu kiest u het merk en type van uw auto. Wanneer van toepassing verschijnt er een overzicht met de verschillende uitvoeringen. Eenmaal op de productpagina heeft u drie soorten matten om uit te kiezen:

  • Naaldvilt van 4 mm dik met antislip aan de onderkant (1 jaar garantie);
  • Velours van 7 mm dik voorzien van antislip+ (2 jaar garantie);
  • Luxe velours van 10 mm dik met aan de onderkant antislip++ (3 jaar garantie).

Selecteer welke automat die u wilt kopen om uw kleuren en opties te kiezen.

Opties en kleuren

Een automat kopen op Carfloors.nl betekent veel keuzevrijheid. Na het kiezen van het soort mat verschijnen er diverse opties en kleuren om te selecteren. Wilt u een zwarte mat of antraciet? Standaard enkel gestikt of met extra sterk dubbel stiksel? Zowel het garen als de band zijn in diverse kleuren uit te voeren. Het hakstuk is een handige optie voor als u wat extra steun onder uw voeten wilt. Heeft u al uw voorkeuren aangegeven, dan bent u helemaal klaar om de automat te bestellen.

Automat kopen? Bestel nu online

Wanneer uw automatten zijn versleten, dan is het zaak om zo snel mogelijk een nieuwe automat te kopen. Daarom zorgen we bij Carfloors.nl voor een snelle verzending: vandaag voor 14u een automat kopen = morgen ontvangen. De toch al scherpe prijzen zijn inclusief verzending.

Actie: 10% korting en gratis geurhanger

Deze maand is het extra aantrekkelijk om een automat te kopen. Op Carfloors.nl krijgt u namelijk 10% korting op het gehele assortiment. Bovendien maken we de nieuwe frisse look van uw interieur compleet met een frisse geur, want we doen er een gratis geurhanger bij. Zolang de voorraad strekt!

#
Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd
iDeal
iDeal
iDeal

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0