0
Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd

Mazda Automatten

Mazda automatten kopen? Nieuwe automatten geven een luxe uitstraling en beschermen de vloerbedekking van uw Mazda. Selecteer hieronder het gewenste type auto en bestel direct een nieuwe set automatten.

  • Al jarenlang dé specialist in automatten
  • Beter dan het origineel
  • Complete set inclusief bevestigingssysteem
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
  • Gratis thuis geleverd (geen verzendkosten)
Carfloors automatten

Over Mazda

Mazda, een Japanse fabrikant die al jarenlang bekend staat om haar innovatieve en betrouwbare auto’s. Maar wist u dat de naam Mazda eigenlijk pas sinds 1984 werd gebruikt? Voordien ging het bedrijf door het leven als Toyo Kogyo. De naam Mazda werd in 1931 voor het eerst gebruikt op een gemotoriseerde riksja, de Mazdago.

De eerste echte auto van Mazda verscheen in 1960 in de vorm van de R360, een compacte en betaalbare auto die zeer populair werd in Japan. Maar wat Mazda echt onderscheidt van andere automerken, is het gebruik van de zogenoemde wankelmotor, of rotatiemotor. Deze motor werd voor het eerst geïntroduceerd in de Cosmo in 1967 en is sindsdien een kenmerkend onderdeel van de Mazda-modellen.

Van 1974 tot en met 2015 werkte Mazda samen met Ford, waardoor beide merken kennis en technologie konden uitwisselen. Ondanks deze samenwerking heeft Mazda haar eigen unieke stijl en visie weten te behouden, wat heeft geresulteerd in een aantal iconische modellen zoals de MX-5.

De MX-5 is een compacte roadster en wordt beschouwd als de meest succesvolle tweezits open sportwagen ter wereld. Maar het huidige modellengamma van Mazda in Nederland bestaat uit nog veel meer modellen, waaronder de 2, 3, 6, CX-3, CX-5 en MX-5. Stuk voor stuk auto’s die staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vernieuwing. Mazda heeft haar plaats veroverd in de auto-industrie en blijft haar positie als een van de meest innovatieve en vooruitstrevende automerken ter wereld behouden.

Carfloors & Mazda: de ideale samenwerking

Bij Carfloors weten we als geen ander dat uw auto een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en stijl. Daarom zijn wij trots op onze samenwerking met Mazda en staan we voor de perfecte synergie tussen onze producten en hun voertuigen. Waarom zou u genoegen nemen met versleten automatten, als u uw Mazda kunt uitrusten met op maat gemaakte automatten van Carfloors?

Onze automatten zijn speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw voertuig. Met meer dan 3.000 verschillende modellen in ons assortiment hebben wij voor elk merk en model de juiste matten op voorraad. En het beste van alles is dat onze automatten volledig in onze eigen productiefaciliteit zijn vervaardigd, wat betekent dat we volledige controle hebben over het productieproces en onze producten kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs.

Bij Carfloors hebben we oog voor detail en bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun automatten volledig af te stemmen op hun persoonlijke voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een gewaagd kleurenschema of een elegante afwerking, wij bieden het allemaal. Wij streven ernaar om u de beste kwaliteit te bieden, waarbij we ons richten op elk klein detail.

Dus waar wacht u nog op? Maak van uw Mazda een uniek en persoonlijk vervoersmiddel met onze op maat gemaakte automatten. Bij Carfloors bieden wij niet alleen kwaliteit, maar ook de vrijheid om te kiezen wat het beste bij u en uw auto past. Wij zijn er trots op om samen te werken met Mazda en zijn ervan overtuigd dat onze producten uw rijervaring zullen verbeteren.

Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd
iDeal
iDeal
iDeal

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0