0
Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd

Lancia Automatten

Lancia automatten kopen? Zijn de automatten in uw Lancia versleten en bent u zodoende op zoek naar nieuwe automatten? Bestel bij Carfloors! Wij leveren uw Lancia automatten binnen 1 tot 2 werkdagen.

  • Al jarenlang dé specialist in automatten
  • Beter dan het origineel
  • Complete set inclusief bevestigingssysteem
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
  • Gratis thuis geleverd (geen verzendkosten)
Carfloors automatten

Over Lancia

Het avontuur van Lancia begon bij Vincenzo Lancia, die een sprankje hoop zag in het creëren van een eigen autobedrijf. Hij nam zijn loyale partner Claudio Fogolin, die hij had leren kennen bij Fiat, mee op deze onderneming. Samen sloegen ze de handen ineen en begonnen aan hun eerste project – de Alfa. Na maanden van hard werken, was hun creatie eindelijk compleet in september 1907.

Maar ze stopten niet daar. Vincenzo en Claudio gaven toe aan hun honger naar vernieuwing en brachten kort daarna de Dialfa op de markt. Met zes cilinders was het een waar kunstwerk op wielen en er werden slechts 23 exemplaren van gemaakt. Het was een ongekend succes en de perfecte aanleiding om nog meer hoogstaande creaties te maken.

In razend tempo werden de Lancia Beta, Gamma en Delta uitgebracht. Het waren auto’s die een onmiskenbaar kenmerk gemeen hadden – ze straalden allemaal luxe en klasse uit. Het was alsof ze een eigen persoonlijkheid hadden, die je zou herkennen zodra ze voorbij zouden rijden.

Maar het was de Eta die geschiedenis schreef. In 1913 introduceerden Vincenzo en Claudio deze auto, met elektrische lichten als optie. Het was de belichaming van innovatie en verfijnin, en vormde het bewijs dat de mensheid nog niet klaar was met de evolutie van de auto-industrie.

Het verhaal van Lancia is er een van moed, doorzettingsvermogen en ongeëvenaarde creativiteit. Een verhaal dat ons inspireert om te blijven dromen en te streven naar het onmogelijke.

Lancia automatten

Bij Carfloors behandelen we uw vierwieler als meer dan alleen een simpel vervoermiddel. Het is de belichaming van uw stijl, karakter en persoonlijke flair. Daarom leveren wij bij Carfloors automatten met een feilloze pasvorm, perfect afgestemd op uw Lancia. Wij vervaardigen deze met ongeëvenaarde toewijding en nauwgezette zorg, zodat uw interieur niet alleen beschermd blijft, maar ook de gelegenheid krijgt om te schitteren met een eigenzinnige touch.

Bij ons vindt u een gevarieerde collectie van stoffen en kleuren waaruit u uw unieke set automatten kunt samenstellen. Van elegante zwart tinten tot verblindende rood schakeringen en alles daar tussenin, u kunt alles vinden bij Carfloors. Zo wordt uw Lancia een onmiskenbaar statement van uw individuele stijl.

Bij Carfloors staat kwaliteit hoog in het vaandel. We werken er hard aan om te voldoen aan de hoogste eisen en normen en zijn vastberaden om u de allerbeste ervaring te bieden. Om deze reden hebben we een uitmuntende klantenservice, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe automatten.

Koester uw Lancia en bescherm hem tegen slijtage en vuil, terwijl u tegelijkertijd uw eigenzinnige kant laat zien met de onberispelijke automatten van Carfloors.

Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd
iDeal
iDeal
iDeal

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0