0
Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd

Kia Automatten

Kia automatten gezocht? Voor welk type Kia bent u op zoek naar automatten? Hieronder selecteert u eenvoudig het juiste model. Of het nu om een Kia Ceed, Niro of Pregio gaat. Wij versturen uw nieuwe Kia automatten binnen 1 tot 2 werkdagen.

  • Al jarenlang dé specialist in automatten
  • Beter dan het origineel
  • Complete set inclusief bevestigingssysteem
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
  • Gratis thuis geleverd (geen verzendkosten)
Carfloors automatten

Over Kia

Kia, een naam die staat voor ‘komt uit het oosten’, begon zijn autoreis in 1974. Toen werden hun eerste modellen geboren, als een afgeleide van de groten zoals Mazda, Fiat en Peugeot. Maar Kia’s weg was niet altijd gemakkelijk. Tussen 1981 en 1986 werd het bedrijf gedwongen om stil te zitten en kon geen auto’s produceren. Het was de toenmalige dictator van Zuid-Korea, Chun Doo-hwan, die Kia beval om een pauze te nemen.

Toen Kia uiteindelijk weer aan de slag ging, was het niet zonder hulp. Ford kwam te hulp en ze produceerden voornamelijk afgeleiden van Mazda 121 en Capella. Het was een nieuwe start voor Kia. Een kans om te laten zien wat ze in huis hadden.

En Kia heeft die kans met beide handen aangegrepen. Het merk heeft een duidelijke focus op de Europese markt sinds 2005 en heeft voormalig Volkswagen-ontwerper Peter Schreyer aangetrokken om hun identiteit vorm te geven. Schreyer werkte gestaag aan een nieuwe identiteit en stelde zichzelf en het merk tot doel om de norm uit te dagen.

Kia’s populaire modellen, zoals de Picanto, Rio, Optima, Stinger, Sportage en Sorento, zijn een weerspiegeling van die uitdaging. Met hun unieke ontwerp en krachtige prestaties, laat Kia zien dat het een merk is om rekening mee te houden. Zoals de naam al suggereert, komt Kia uit het oosten – en met hun innovatieve benadering van autoproductie, zijn ze een heldere ster aan de horizon van de autowereld.

Carfloors automatten en Kia

Bij Carfloors draait het allemaal om het samenstellen van de perfecte automattenset. Wilt u uw Kia voorzien van een uniek accessoire dat niet alleen functioneel, maar ook stijlvol is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide keuze aan kwaliteiten en kleuren kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. 

En dat is nog niet alles. Bij Carfloors heeft u de controle over elk detail van uw automattenset. U kunt zelf de kleur van de bandering bepalen en beslissen of u een hakstuk wilt toevoegen voor extra grip en duurzaamheid. Kies de perfecte combinatie die past bij uw Kia en uw persoonlijke stijl en maak uw auto nog persoonlijker.

Bij Carfloors streven we ernaar om aan uw wensen te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen. Onze automattensets zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar zijn ook ontworpen om uw rijervaring te verbeteren. Of u nu vaak rijdt of af en toe, onze matten bieden comfort en bescherming voor uw voertuig.

Dus waar wacht u nog op? Stel vandaag nog uw eigen unieke automattenset samen en laat uw Kia schitteren op de weg. Bij Carfloors is de keuze aan u en wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd
iDeal
iDeal
iDeal

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0