0
Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd

Alfa Romeo Automatten

Alfa Romeo staat bekend om zijn luxe voertuigen en daar horen natuurlijk ook de juiste automatten bij. Bent u op zoek naar automatten voor uw Alfa Romeo? Bekijk hieronder ons aanbod en krijg de juiste automatten te zien door uw type Alfa Romeo auto te selecteren. Heeft u een bestelling gedaan? Wij zorgen ervoor dat deze binnen 1 tot 2 werkdagen in huis is. U ontvangt een complete set Alfa Romeo automatten inclusief bevestigingssysteem. En nog een voordeel, wij berekenen geen verzendkosten!

  • Al jarenlang dé specialist in automatten
  • Beter dan het origineel
  • Complete set inclusief bevestigingssysteem
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
  • Gratis thuis geleverd (geen verzendkosten)
Carfloors automatten

Over Alfa Romeo

Op een warme dag in juni 1910 werd in Milaan een nieuwe autofabriek opgericht onder de naam A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). Het was het begin van een bijzonder verhaal, dat zich afspeelde in de prachtige wereld van de Italiaanse autogeschiedenis.

Het duurde niet lang voordat de allereerste Alfa het levenslicht zag. De Alfa 24 HP was een creatie van technisch directeur Giuseppe Merosi, en het was meteen duidelijk dat dit het begin was van iets groots.

Maar toen kwam de Eerste Wereldoorlog, en ook Alfa Romeo ontkwam niet aan de moeilijkheden van die tijd. Het bedrijf kwam in zwaar weer terecht, maar werd gelukkig opgekocht door de Napolitaanse ondernemer Nicola Romeo. Hij gaf het merk een nieuwe naam in 1917: Alfa Romeo.

In de jaren die volgden, bleek Alfa Romeo een echte pionier in de autowereld. Het merk stond bekend om zijn innovatieve technologieën en prachtige designs. En dat bleef niet onopgemerkt. In 1923 behaalde het merk zijn eerste grote sportieve succes: Ugo Sivocci won de Targa Florio in een Alfa Romeo RL. Het was de eerste van een reeks van in totaal tien zeges die Alfa Romeo in de geschiedenis van deze legendarische wegrace op Sicilië zou boeken.

Het merk groeide uit tot een symbool van Italiaanse stijl en vakmanschap, en ook vandaag de dag is Alfa Romeo nog steeds een begrip in de autowereld. Een merk dat altijd op zoek is naar vernieuwing en verbetering, en dat keer op keer weet te verrassen met unieke en prachtige modellen.

Alfa Romeo automatten

Heeft uw Alfa Romeo ook van die prachtige, strakke lijnen die de Italiaanse stijl zo kenmerken? Dan wilt u natuurlijk ook dat het interieur van uw auto helemaal in lijn is met deze stijl. En daarvoor zijn de pasvorm automatten van Carfloors perfect geschikt!

Als gespecialiseerd bedrijf in het produceren van pasvorm automatten, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw automatten perfect aansluiten bij uw Alfa Romeo. Daarom hebben wij meer dan 3000 verschillende modellen in ons assortiment, zodat we zeker weten dat we voor elk merk en model auto de juiste matten hebben.

Bij Carfloors zijn we trots op ons groeiende en gezonde bedrijf. We streven er dan ook naar om onze klanten altijd tevreden te houden. Of u nu op zoek bent naar automatten van topkwaliteit voor uw Alfa Romeo of voor een ander merk auto, bij ons bent u aan het juiste adres.

Dus zijn de automatten van uw Alfa Romeo versleten en bent u op zoek naar een nieuwe set automatten? Kies dan voor de perfecte pasvorm automatten van Carfloors. Onze matten zijn minstens gelijkwaardig aan de originele matten of zelfs nog beter. En het mooiste van alles is dat u uw automatten helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Kies uit verschillende kwaliteiten en kleuren, en bepaal zelf de kleur van de bandering en of u een hakstuk wilt. Zo creëert u uw eigen unieke set automatten die perfect aansluit bij uw Alfa Romeo. Bij Carfloors gaan we voor niets minder dan perfectie.

Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd
iDeal
iDeal
iDeal

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0