0
Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd

BMW Automatten

Is de set automatten in uw BMW versleten en bent u op zoek naar een nieuwe set? Bij Carfloors heeft u deze zo gevonden! Selecteer hieronder welke BMW serie u heeft om vervolgens de automatten met de juiste pasvorm te bekijken. Heeft u een keuze gemaakt? Wij leveren uw BMW automatten binnen 1 tot 2 werkdagen. Scherpe prijzen en gratis thuis geleverd!

  • Al jarenlang dé specialist in automatten
  • Beter dan het origineel
  • Complete set inclusief bevestigingssysteem
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
  • Gratis thuis geleverd (geen verzendkosten)
Carfloors automatten

Over BMW

BMW is een Duitse onderneming die wereldwijd bekend staat als producent van zowel auto’s als motorfietsen. De afkorting BMW staat voor Bayerische Motoren Werke. De onderneming is gevestigd in München en werd opgericht door Karl Friedrich Rapp. In 2014 bereikte BMW een belangrijke mijlpaal door meer dan 2 miljoen voertuigen te produceren.

BMW automatten

Voor ieder model produceert BMW op maat gemaakte automatten. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de automatten perfect in uw auto passen. De automatten zijn beschikbaar met zowel originele als universele bevestiging. Afhankelijk van of er in uw auto bevestigingspunten aanwezig zijn, kunt u kiezen voor de juiste bevestiging. Indien er geen bevestigingspunten aanwezig zijn, worden de automatten geleverd met universele bevestiging die u zelf kunt aanbrengen! Zo weet u zeker dat de mat altijd stevig op zijn plaats blijft liggen.

Carfloors & BMW: de perfecte combinatie!

Waarom genoegen nemen met versleten automatten, wanneer u uw BWM kunt voorzien van de perfecte pasvorm automatten van Carfloors? Bij ons bent u aan het juiste adres voor automatten die volledig zijn afgestemd op uw auto. Met meer dan 3000 verschillende modellen in ons assortiment, hebben wij voor elk merk en model de juiste matten.

Het geheim van onze kwaliteit ligt in onze eigen fabriek. Elke automatten set die wij versturen is namelijk volledig geproduceerd in onze eigen fabriek. Dit betekent dat wij alles in eigen hand hebben en onze producten kunnen aanbieden voor een scherpe prijs.

Stel zelf uw automattenset samen

Bij Carfloors kunt u uw automattenset helemaal naar eigen wens samenstellen. U heeft de keuze uit verschillende kwaliteiten en kleuren. Daarnaast kunt u zelf de kleur van de bandering kiezen en bepaalt u zelf of u een hakstuk wilt. Op deze manier creëert u uw eigen unieke set automatten die perfect aansluit bij uw BMW en uw persoonlijke stijl.

Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd
iDeal
iDeal
iDeal

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0