0
Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd

Fiat 500 Automatten

De hedendaagse Fiat 500 is gebaseerd op de gelijknamige klassieker uit de jaren 50 t/m 70. Bent u eigenaar van dit charmant stadsautootje en zijn uw automatten aan vervanging toe? Stel dan uw eigen automatten voor Fiat 500 samen bij Carfloors. Wij hebben voor iedere uitvoering diverse matten op voorraad, die we aan de hand van uw voorkeuren afwerken. De pasvorm is gelijk aan die van originele Fiat 500 automatten, de kwaliteit is gelijk tot veel hoger. En de prijs voor uw Fiat 500 mattenset? Die ligt aanzienlijk lager dan het origineel. Bestel nu met 10% korting, gratis levering en een gratis geurhanger.

  • Al jarenlang dé specialist in automatten
  • Beter dan het origineel
  • Complete set inclusief bevestigingssysteem
  • Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
  • Gratis thuis geleverd (geen verzendkosten)
Carfloors automatten

Wanneer moet ik nieuwe automatten bestellen?

Het is om meerdere redenen belangrijk dat de automatten in uw Fiat 500 in goede conditie zijn, perfect passen en goed vastliggen. De uitstraling speelt voor veel 500-rijders mee. Wie wil er nou gezien worden met oude, rafelige automatten vol gaten? Nog belangrijker is de veiligheid. Automatten kunnen in de loop van de tijd grip verliezen, waardoor uw voet of de mat kunnen gaan glijden. U kunt met uw voet achter een opgekrulde hoek blijven haken. Afijn, het moge duidelijk zijn: versleten automatten dienen tijdig te worden vervangen. Met welke automatten krijgt uw Fiat 500 een veiligheidsupdate?

Uw automatten vinden

Op Carfloors.nl is het eenvoudig om automatten voor uw Fiat 500 te vinden. Vanaf de homepage kiest u het merk (Fiat) en model (500) uit het dropdownmenu. De Fiat 500 automatten die dan verschijnen, ziet u hierboven ook. Dan kiest u het juiste type, bijvoorbeeld ‘bouwjaar 11/2020-2022, model electric’. U ziet dan al onze automatten voor uw Fiat 500 de perfecte pasvorm hebben. We staan in voor de pasvorm en de kwaliteit; de productie houden we volledig in eigen hand. Nu begint het samenstellen van uw eigen automattenset.

Set automatten voor Fiat 500 samenstellen

Welke automat voor uw Fiat 500 u ook kiest, deze zal minstens net zo goed zijn als het origineel. U bepaalt zelf de categorie kwaliteit: hoog, extra hoog of hoogste. De hoge kwaliteit automatten zijn gemaakt van 4 mm dik naaldvilt en hebben een basis antisliplaag. De hoogste kwaliteit, Luxe velours, is maar liefst 10 mm dik en heeft een antisliplaag van niveau ++. De extra hoge kwaliteit zit ertussenin. Per kwaliteitsniveau loopt ook de garantie op, tot 3 jaar. Met de automatten voor uw Fiat 500 kunt u weer lange tijd veilig en stijlvol vooruit.

Opties voor uw mattenset Fiat 500

De mattenset voor uw Fiat 500 zet u helemaal naar uw eigen hand. Kies tussen de hoofdkleuren zwart en antraciet. Wilt u dubbele of enkele stiksels? En welke kleur mogen deze zijn? Samen met de kleur voor de bandering maakt u uw eigen kleurenschema. Voor extra grip en een kleine verhoging kunnen de matten voor uw Fiat 500 worden uitgerust met een hakstuk. Custom automatten met originele pasvorm voor een aantrekkelijke prijs, dat is waar Carfloors voor staat.

Bestel automatten Fiat 500 voordelig en snel

De nieuwe automatten voor uw Fiat 500 worden snel en bovendien gratis geleverd. Zo kunt u snel weer veilig en stijlvol de weg op. Heeft u vragen over onze producten, stel ze gerust via onderstaande contactgegevens. Succes met het samenstellen van uw eigen Fiat 500 automatten en alvast veel plezier met het resultaat.

Scherpe prijzen
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Top kwaliteit
Originele pasvorm
Gratis thuis geleverd
iDeal
iDeal
iDeal

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0